15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında bütün şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi. Ziyaretlerde Kur’an-ı kerim okunup, dualar edilerek şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı.
Anma programına Kaymakamımız Sayın Yavuz AKYOL, Belediye Başkanımız Ahmet KOÇAK, İlçe Emniyet Amiri Murat DEVECİ, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet ENGİN, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ile personelleri, Şehit aileleri ve Gazilerimiz katıldı.
Şehitlerimizin kabirlerinin ziyaretinin ardından Şehit Aileleri ve Gazilerimizle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında yemek programında bir araya gelindi.
İlçemiz merkez caminde Şehitlerimiz Adına Okutulan Mevlid-i Şerif’e katılan Belediye Başkanımız, Sonrasında Akşam Saat 20:30’da Öğretmen evi önünden başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşüne” Protokol ve tüm halkımızla beraber katılarak, coşkuyla Hükümet Konağı önünde son bulmuştur.