17. si düzenlenen Aydıncık Kültür Turizm ve Kazankaya Kanyon Festivali; Adalet Bakanımız Sayın Bekir BOZDAĞ, Millet Vekilimiz Sayın Ertuğrul SOYSAL, Yozgat Valimiz Sayın Kemal YURTNAÇ, İl Garnizon Komutanı Sayın Albay Selçuk YILDIRIM, Ak Parti İl Başkanı Sayın Harun LEKESİZ, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KOÇAK, Baydiğin Belediye Başkanı Sayın Osman USLU, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Burhan KOÇAK ve Belediye Encümenlerimizin katılımları ile Aydıncık Belediyesi Toplu Açılış Töreni ile başladı. Törende çocuklara yönelik program ve sonrasında ilahi dinletisi ve semazen gösterisi yapılarak festivalimizin birinci günü son buldu.

Festivalimizin ikinci Gününde Aydıncık Esisarı mevkiine doğa yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş sonrası esisarı da etli pilav, ve içecek ikramları yapıldı. ikram sonrası doğa yürüyüşü yapılarak ilçeye dönüş gerçekleşti. Akşam Saat 21:00 de  Arif Şahin ilahi konseri ile festivalimizin ikinci günü son buldu.

Festivalimizin üçüncü günü Aydıncık Kazankaya Kanyon gezisi düzenlendi. Kanyon girişinde halkımıza yiyecek içecek ikramında bulunuldu.Kazankaya kanyonundan başlayan gezi  İncesu kanyonuna kadar devam etti.