18. Uluslararası Aydıncık Kültür Turizm ve Kazankaya Kanyon Festivali coşkuyla kutlandı.

1. Gün Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Millet Vekilimiz Sayın Av. Yusuf BAŞER’in, Yozgat Vali Yardımcısı Sayın Adem YILMAZ’ın, Aydıncık Kaymakamı Sayın Yavuz AKYOL’un ve Aydıncık Belediye Başkanı Sayın Ahmet KOÇAK’ın katılımları ile protokol konuşmaları ve açılış yapıldı, ardından çocuk eğlence programı ve Türk Halk Müziği konseri yapıldı.

2. Gün Gezibeli’nde buluşma ile doğa yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş sonunda Çukuryurt mevkinde buluşularak halkla piknik yapıldı. Gecesinde Kültür Bakanlığı Ses Sanatçıları Mihriban TÜRKMEN ve Orhan URAL Konserleri yapıldı.

3 . Gün Yozgat Valimiz Sayın Kemal YURTNAÇ ın katılımı ile Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bağlı Keklik üretim istasyonunda yetiştirilen keklikler doğaya salınmaya başlandı, Kazankaya ve İncesu Kanyonunun da Kanyon gezisi yapıldı.
Festivalimize Yoğun ilgi ve katılım gösteren halkımıza teşekkür ederiz.

Toplam: 81933