Yöresel Türküler

Aydıncık Belediyemizin Yozgat İl Özel İdaresi ile yaptığı protokolle imece olarak yapılan yolun son aşamasına geldik. 4 aydır süren altyapı tamamlanarak bugün sıcak asfalt başlanmıştır. Emeği geçen başta Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ bey olmak üzere Milletvekillerimize, Valimize, Genel Sekreterimize, Kaymakamımıza, İl Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Yozgat İl Özel İdaresi Daire Müdürlerine, İl Genel Meclis Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerine, bu bölgede ev arsa ve iş yeri olan bize anlayış gösteren hemşehrilerime, tüm Aydıncıklılara yolda emeği olan Belediye ve Özel İdare çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Aydıncık Belediye Başkanı

Not: Yol çalışması nedeni ile Aydıncık Alaca yolunu kullanacak vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları rica olunur.

Aydıncık Alaca Yol Çalışması

Aydıncık Alaca Yolu Sıcak Asfalt Dökümü Başladı. için 1 cevap