Belediye Düğün Salonunda Kuran kurslarının kapanışı dolayısıyla düzenlenen programa, Kaymakam Sinan Başak, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Engin, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak, öğrenciler, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Dursun Sarı, burada yaptığı konuşmada yaz Kur’an kurslarının önemine vurgu yaptı.

Aydıncık genelinde 39 noktada kurs açtıklarını aktaran İlçe Müftüsü, “Yaz Kur’an kurslarına yaklaşık 900 öğrenci katıldı. Başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere diğer; temel dini bilgiler, Peygamber Efendimizin hayatı gibi dersler okutuldu” dedi.

Konuşmanın ardından yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.