Aydıncık Kaymakamlığı, Aydıncık Belediyesi, Aydıncık ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aydıncık Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen bisiklet turu düzenlendi.

Düzenlenen bisiklet turuna, Halk Eğitim Müdürü Erol Ateş, Beden Eğitimi Öğretmeni Selman Efe, Veteriner Hekim Murat Şahin, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sadık Gümüş, Aydıncık Belediyesi Bilgisayar Teknikeri Necati Gürgen, Aydıncık Devlet Hastanesi Laborantı Çetin Erdoğan ve yaklaşık 50 öğrenci katıldı. Bisiklet turu Halk Eğitim Müdürlüğü önünden başlayıp Baştürk mahallesine kadar sürdü. Dönüş sonrasında Aydıncık Hükümet konağı önünde etkinlik son buldu. Hükümet Konağı önünde Öğrencilerle hatıra fotoğrafları çekildi. Etkinlik sonunda katılan öğrencilere meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.